Laten we samen bang zijn 5 belangrijkste vrouwelijke angsten

Vrouwen hebben het volste recht om laf te zijn. En zo gebruiken ze dit recht.

In sarcastische gesprekken over vrouwelijke logica vergeten mannen vaak zo’n belangrijke laag van vrouwelijk bewustzijn als angsten. En tevergeefs, want de angsten van vrouwen maken gedrag vaak onlogisch, absurd en soms gewoon gevaarlijk. En aangezien je de vijand persoonlijk moet kennen, brengen we je een gedetailleerde classificatie van de angsten van vrouwen onder de aandacht. De nieuwsgierige lezer zal hier ook hints vinden over hoe de vrouwelijke emotionele toestand te corrigeren. Laten we beginnen met het banale.

Angst voor ouderdom

Misschien is de angst om oud te worden een van de meest voorkomende. Bovendien kan de verergering van angst op elke leeftijd voorkomen. Afhankelijk van de maankalender, meteorologische omstandigheden en valutakoersen, voelt het meisje een frisse lenteknop of een stoffige hoed van Renata Litvinova. Zelfs twintigjarigen vallen in een diepe depressie over de eerste rimpels. In de regel gaan ze (rimpels) de volgende dag samen met een kater over, maar het sediment blijft!

Je acties. Herken je dit soort paranoia ineens bij je vriendin/vrouw/minnaar/baas/moeder/schoonmoeder en zij (paranoia) belet je te leven, pas dan preventieve maatregelen toe: vleierij, leugens en humor. Stel dat een echte vrouw met het ouder worden alleen maar beter wordt, dat je schoonheidsideaal nog steeds Sophia Loren is en dat je al heel lang naar volwassen films kijkt met oude vrouwen. Zou moeten helpen.

Angst voor ongeplande zwangerschap

Komt vooral voor bij zeer jonge en, integendeel, zeer getrouwde dames. Mooie jonge dames zijn bang om zwanger te raken, zelfs van tampons, en getrouwde dames zijn bang om zwanger te worden, zelfs van haar man, omdat de vraag onmiddellijk zal stijgen: “Waar te geven een minnaar? Geef in goede handen? Nooit!»

Je acties. Als het erop aankomt, vertel me dan dat je de veiligste seks in de stad garandeert, omdat je sperma zo gedisciplineerd is dat ze kunnen marcheren en je condooms zo sterk zijn dat ze jullie allebei zullen redden van een hadron-collider-explosie. Meisjesangst om te “vliegen” verdwijnt meestal met tieneracne en wordt vervangen door enthousiaste nonchalance … die trouwens naar de verloskamer leidt!

Angst om alleen te zijn

Het heeft zelfs een medische naam – anuptafobie. Het komt in gelijke mate voor bij zowel alleenstaande meisjes als getrouwde vrouwen. In het eerste geval wordt de campagneslogan een snik: “Wat als niemand van me houdt-yu-yubi-i-it?”In de tweede -” Wat als hij me breekt-yu-yubi-i-it?» Natuurlijk komt dit soort vrouwelijke angst voort uit een gebrek aan aandacht. Op school is het meisje boos dat jongens haar niet opmerken, op het instituut – het feit dat haar geliefde chocolade met rozijnen heeft gekocht en ze een hekel heeft super kamagra online veilig aan rozijnen, en als hij zich dit niet herinnert, kan hij geen goede partner zijn. En de conclusie: “Ik ben het eenzaamste en meest ongelukkige meisje in Yasenevo!»

Je acties. Als een vrouw geestelijk verlamd is en zichzelf niet uit een onderdrukte toestand kan krijgen, neem dan alles in eigen handen. Technieken voor het opwekken van hypnotische trance kunnen helpen: herhaal voor de hand liggende dingen met een rustige, innemende stem.

Trouwens, de obsessieve angst voor verraad van een partner is een ondersoort van de angst voor eenzaamheid. In principe kan elke man het lijden van elke ‘eenzaamste vrouw ter wereld’ aanzienlijk verlichten, niet alleen met intieme gesprekken, maar ook met zijn zorg en aandacht. Breng haar een zoete krakeling uit de keuken, knijp in haar kont, beloof de gloeilamp in de badkamer in te draaien. Doe wat, het belangrijkste is om je op haar te concentreren. Zodra ze de golven van je aandacht voelt, zal de angst die haar heeft gegrepen verdwijnen. Voor een poosje.