Plaatsen voor kussen 5 erogene zones, die geen aandacht hebben

Aanraken van UHA’s Ucha – volledig standaard stuk van Prelude. Let de volgende keer aandacht aan de huid achter het oor. De huid is daar dun en de zenuwen passeren veel, dus lichte aanraking met lippen of tong kan een echt wonder creëren.

2. De achterkant van de nek

In tegenstelling tot het vooroppervlak, krijgt het heel weinig aandacht. En tevergeefs! Verzamel je haar in een hoge staart, zodat de partner handiger is om deze zone aan te raken met lichte bewegingen. Je ziet niet wat hij doet, en het verwarmt de verbeelding.

3. Zone bij de ingang van de vagina

Of liever – tussen hem en kruis. Er zijn veel nerveuze eindes en dit is misschien een van de meest gevoelige delen van het lichaam. Het is het beste om het te doen met de tong of vingertoppen.

4. Palm

Houd handen vast – aardig en nuttig voor het versterken van emotionele communicatie. De volgende keer dat je hem bij de hand neemt, doe dan een paar ronde bewegingen met

de punt van je vinger in het midden van de palm.

vijf. Voet

Voeten zijn erg gevoelig voor raakt. Volgens Chinese artsen zijn er punten die verantwoordelijk zijn voor het werk van alle organen. En ook voor de opwinding! Zet al je vingers aan de voet en masseer pulserende bewegingen of een beetje krassen op de huid.